Tornádo Slovensko / VIDEO: Ničivé tornádo neďaleko hraníc Slovenska: Ľudia ... : Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj:. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Přesun tlakové níže přes slovensko.

Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo.

tornádo na Slovensku | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
tornádo na Slovensku | iROZHLAS - spolehlivé zprávy from www.irozhlas.cz
Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Vyvracelo stromy a poničilo domy. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22.

Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy.

V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Tornádo se lidem podařilo zachytit i na video z okolních obcí (viz video níže. Uvedl to starosta obce pavol hybala. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast.

Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Vyvracelo stromy a poničilo domy.

Záhada: Bolo to tornádo, čo zasiahlo juh Slovenska ...
Záhada: Bolo to tornádo, čo zasiahlo juh Slovenska ... from static.cdn.markiza.sk
Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.

Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko.

Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Přesun tlakové níže přes slovensko. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Tornádo se lidem podařilo zachytit i na video z okolních obcí (viz video níže.

Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Tornádo se lidem podařilo zachytit i na video z okolních obcí (viz video níže. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo.

Budú na Slovensku tornáda? - Tech SME
Budú na Slovensku tornáda? - Tech SME from i.sme.sk
Přesun tlakové níže přes slovensko. V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic.

Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko.

Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete.